Toekomstige evenementen

BeVirtual - Hands-On VR

Kom samen met CenEka VR-gamen uittesten in onze tweejaarlijkse Hands-On-VR!

Altijd gedroomd om je eigen VR gaming room te hebben in die leegstaande kamer in je huis? CenEka biedt je het beste alternatief hiervoor aan. Ga mee met CenEka en test nieuwe edge-technology uit!

Verleden evenementen

Ontbijt

Bestaat er een betere manier om het nieuwe semester te beginnen dan een lekker (gratis) ontbijt?

Een fantastisch lekker ontbijt met heerlijke koffiekoeken en smaakvol fruitsap, geserveerd door het CenEka-praesidium. Wat moet je er voor doen? Opdagen.

Net Neutrality - TECH Talkz

CenEka en Zeus WPI organiseren samen een reeks talks waarbij experten komen spreken over 'hot topics' in de technologiewereld.

CenEka, een studentenvereniging van de faculteit Ingenieurswetenschappen en Architectuur, organiseert samen met Zeus WPI vijf talks doorheen het jaar. Deze talks zullen gaan over wat nieuw en boeiend is in het huidige technologielandschap.

Hands-On-VR

Kom samen met CenEka VR-gamen uittesten in onze tweejaarlijkse Hands-On-VR!

CenEKaramba

Awesome cocktails met geeky nicknames, meer uitleg is niet nodig, right?

Net zoals vorig jaar organiseert CenEka ook dit jaar een fantastisch feestje in de Delta, met awesome cocktails en een overvloed aan toffe mensen natuurlijk!

NanoPixel - TECH Talkz

CenEKwiz

Een interactieve (en soms absurde) quiz, uniek van alles wat je hiervoor kende!

Wat heeft een door oorlog verscheurde wereld absoluut nog nodig? Meer competitiviteit en de mogelijkheid om te strijden om materiële goederen versterkt door goedkope alcohol natuurlijk!

IEEEXtreme 11.0

Hackathon georganiseerd door IEEE Student Branch Ghent

Wil je graag eens je programmeerskills opmeten tegenover de wereld? Dan is dit event zeker iets voor jou!

Hackathon

Samenkomen op een zondagmiddag en werken aan een amper functionerende site is wat geeks als wij doen.

Na een hele dag werken aan een hoopje aarde is onze site geleidelijk aan veranderd in een stuk klei waarmee we aan de slag konden. We zijn uiteindelijk na lang palaver begonnen aan onze site in PHP in plaats van het oorspronkelijke plan, namelijk Ruby On Rails.
Om 13u30 kwamen we samen te Waarschootstraat 1 en begonnen we tegelijkertijd aan 2 projecten.

• De CenEka-site
  • De Emecs-site

De hele middag werkten we hard aan deze projecten en uiteindelijk is het resultaat wat je nu kan zien.